JellyPages.com

Sunday

#berita gembira


assalamualaikum..~

Alhamdulillah, siap akhirnya mengedit AR untuk final before dijilidkan. hehe. tak sabar-sabar rasanya nak hantar sebab tak mampu dah nak menghadap dengan penuh ketekunan dan ketenangan. :p esok final paper dan satu apa pun tak sentuh lagi melainkan jeling-jeling sayang dengan tajuk-tajuk dalam proforma je. haish. dalam hati dok dup dap dup dap dah. esok hari paling serius. adakah saya akan seserius itu juga? ^_^

malam esok farewell party dengan junior pulak..hoyeah! bestnya. seronok bila attend benda ni. dah la dapat beramah mesra dan pakai chantek-chantek. dapat pulak makan sedap-sedap. double happiness. ihik. kalau dapat hadiah kotak besar mesti lagi best. overboard. ni la namanya bagi betis nak peha. hehe.

untuk adik lelaki yang suka buat hensem, happy 18th birthday dear..~ may Allah bless you, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur dalam ketaatan. :) tahniah untuk the best birthday present of this year. belajar rajin-rajin and do the best. untuk my mom yang tengah bergembira dengan pertukaran sekolah tu, tahniah! selamat menyesuaikan diri dengan sekolah baru. :)

No comments:

Post a Comment