JellyPages.com

Monday

Coolest Siblings On Earth Contest


assalamualaikum..~

terbaca pasal contest ni kat blog cik izyankaher.
tajuk pun dah macam wow! so, i decide nak join.



klik kat atas nih kalau nak tau syarat-syarat penyertaan oke..


setelah berfikir dan berfikir lagi pasal gambar yang paling awesome dengan siblings
i choose this sebab aku rasa sangat awesome plus hasil tangan adik yang sweet.

cik izyan.. ni dikira sebagai one picture jugak kan?!

the best moments when lepaking dengan my siblings?!

sebenar dan sejujurnya.. semua moment kitorang bersama pun memang sangat best even time tu tengah perang besar atau gaduh. sebab benda tuh yang buat kitorang lagi rapat dan faham kehendak dan personaliti masing-masing walaupun kadang-kadang rasa macam  jahat syaitannirajim jugak la kan. disebabkan semua pun berterabur kat atas bumi Malaysia ni maka, kitorang jadi rapat than before. pernah rasa adik korang nangis by the time train korang berlepas sebab rindu dah? sebak je dengar tapi terharu sobsobsob. gambar kat atas tuh antara himpunan masa-masa kitorang bersosial bersama. so, conclusion dia, bila kami bersama-sama maka, itu adalah momen paling best the best lepaking ngan siblings. :)

so, the cool girl yang di tag please check the contest out


1 comment:

  1. thankyou for joined dear ;)
    goodluck and take care !

    ReplyDelete